fairydustfromlife.blogg.se

Rastat bulan ❤️

Publicerad 2014-09-30 21:04:41 i Dagbok, Graviditeten, Träning,

 
God kväll kära läsare 💕
 
Vart på gymmet & rastat bulan en sväng. Blev ett danspass. Men det börjar bli jobbigt nu, känner av foglossningen & det blir svårare & svårare att hänga med. Trodde det skulle vara då mycket enklare att hålla igång än vad det är! Allt jag tänkte var att jag tränar så mycket så jag kommer kunna träna på mycket under graviditeten med. Men tjii fick jag! Men jag försöker med vad jag orkar & kan, mer kan jag inte göra! :)
 
Har skickat iväg Marcus på öl & chokladprovning med Johan idag, en gåva han fick av mig i morgongåva efter bröllopet. De hade haft det trevligt & när han kom hem hade han köpt med lyxchoklad till mig, fixat thé & tänt ljus. Så nu ligger vi här & myser i soffan. Jag på spikmattan för att lindra min foglossning lite. Skönt.. 
 
 
 
 
 

Frisörbesök

Publicerad 2014-09-30 16:54:57 i Dagbok, Shopping, Skönhet,

Passar på att skriva ett inlägg till när jag ändå är igång ;)
 
Igår var det dags att gå till frissan, mitt hår såg rent ut sagt förjävligt ut efter Turkietresan! Vet inte om saltvattnet torkat ut håret så dant att det blev trasigt för det vart som svinto i topparna!
 
Min frisör Juliette fick ta bort så mycket hon tyckte var passande & det blev en bra bit! Men det var skönt. Lite torrt & slitet finns kvar då håret var så skadat, men vi ska ta lite i taget. Jag blev lite orolig att jag inte skulle trivas i nya håret eftersom jag inte hade en aning om hur jag skulle klippas- men det var ju välbehövligt! Men jag trivs! Älskar frisyren & tycker den passar mig bra :)
 
Jag fick färgningsförbud av frissan med, i alla fall i topparna om jag ville få det riktigt fint. Fan tänkte jag först, men frågade hur det var med färgbomb då, det fick jag använda hur mycket som helst så då kan jag bevara färgen! Yes! Gick till hårvårdsbaren & fick hjälp att hitta perfekta bomben; autumn red från Palett.
 

Denna skulle alltså delvis ta utväxt & dessutom kunna bygga upp färgen som jag redan har om jag använde den ett par ggr nu i början & sedan en gång / vecka. Priset var ordinarie 249 kr men de hade kampanj nu; 199 kr så det var ju passande. Tyckte det blev bra resultat redan efter första användningen även om jag behöver bygga upp färgen mer.
 
Efter klippning, Före hårbomben:
 
 
Jävla bildjävel som inte vill hamna åt rätt håll?! Går tyvärr inte ändra... :(
 
Efter klippning & färgbomb;
 
 
Mycket lustig att bilderna hamnar såhär... undrar vad som är fel?! Hoppas ni ser ändå...får se om jag kan fixa senare...
Men hur som helst tyckte jag färgen blev fylligare med hårbomben!
 

Nöjd med frillan! :)
 
Har dessutom beställt hem ett basicpaket med Wen HairCare! Har läst att många tycker det är bra så nu ska vi testa om det även är bäst för mig! Spännande!!!
 
 

Vecka 21 :)

Publicerad 2014-09-30 16:12:04 i Dagbok, Graviditeten,

Hej kära läsare, sorry att ingen uppdatering på veckan kommit förrän nu men bättre sent än aldrig?!
 
I lördags gick jag in i vecka 21. Det knatar på. Magen växer med stormsteg! Jag hinner liksom inte ens med själv nu, får en chock när jag går förbi spegeln. På så länge hände ingenting, & nu vänder det & det går snabbt! Även vikten börjar ticka på uppåt nu i alla fall. Det är ju bra, men även det börjar gå snabbt nu tycker jag så det är skrämmande! Idag stod vågen på 64,2 kg, alltså fortfarande -1,8 kg sedan jag plussade men på 1 & 1/2 vecka har jag gått upp 1,6 kg. Är det vanligt såhär i mitten av graviditeten? Jag vet ju inte men känns som det är snabbt upp?
 
För övrigt så verkar lilla "bulan" få lite rutiner i magen, på kvällarna & förmiddagarna brukar det vara mycket aktivitet i magen :)
 
Känner att en del träning börjar bli lite jobbigt så får känna efter från dag till dag vad jag orkar. Älskar att ut & promenera för tillfället, motionera lilla "bulan"! Då med sällskap & en chaithé ;)
 
Kan vara mycket aktiv ena stunden men snortrött i nästa stund. Har troligen fått foglossning med verkar det som tyvärr. Haft lite känningar redan tidigare men nu märks det om jag vart mycket aktiv, gått långpromenader eller tränat. Men även om jag bara legat så jag blivit stel. Ska prata med barnmorskan imorgon & se vad hon säger, men troligen är det så...hoppas att det inte blir värre utan kan vara "hanterbart".
 
Här är en (asful) bild på mig ifrån imorse i vecka 21 (20+3)
 
 

Om

Min profilbild

Sezzie

Hejsan! Stephanie heter jag & är 22 år & precis nygift. Gravid med vårt första barn nu efter sex års förhållande. Bor i Norrköping tillsammans med min man Marcus & vår chihuahua Chloé & våra katter Lynx, Onyx & Akilles. Jag är en träningsglad tjej som framför allt älskar att zumba! Sedan snart två år tillbaka äter jag dessutom LCHF. Dock är det lite svårt med både kost & träning nu när jag är gravid. Här i bloggen får ni läsa om min vardag, graviditeten, bröllopet, bebisförberedelser, inredning, djuren & mycket annat :) Hoppas ni får en trevlig läsning här på bloggen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela