fairydustfromlife.blogg.se

Lilla bulans första "flick-kläder" <3

Publicerad 2014-10-05 19:07:03 i Bebis, Dagbok, Shopping,

Tänkte passa på att visa er vad jag & min kära man passade på att köpa åt lilla bulan i tisdags efter vi vart & kollat upp att det var en flicka som storken kommer med. Så himla kul att kunna köpa lite mer roliga kläder till vår väntade prinsessa <3
 
 

Här ser ni baksidan på den söta lilla tröjan från första bilden <3
 
Älskar kläderna! Änglatröjan är från Lindex, bodyn & scarfarna från Nameit & napparna som lyser i mörker från apoteket :)
 
Passar även på att slänga in en bild på månadens bokpaket från Disneyklubben;
 
 
 

Kommentarer

Postat av: ami

Publicerad 2014-10-05 19:58:01

Min syster köpte bara flickkläder för det var det beskedet de fått, när hon födde fick hon en pojke :)

Svar: Ja, så kan det gå^^ Men jag är rätt säker, var hos specialistmottagning & kollade & det var tydligen jättelätt att se så fick vi bild på könet med där han visa att det var en tös :)
Sezzie

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sezzie

Hejsan! Stephanie heter jag & är 22 år & precis nygift. Gravid med vårt första barn nu efter sex års förhållande. Bor i Norrköping tillsammans med min man Marcus & vår chihuahua Chloé & våra katter Lynx, Onyx & Akilles. Jag är en träningsglad tjej som framför allt älskar att zumba! Sedan snart två år tillbaka äter jag dessutom LCHF. Dock är det lite svårt med både kost & träning nu när jag är gravid. Här i bloggen får ni läsa om min vardag, graviditeten, bröllopet, bebisförberedelser, inredning, djuren & mycket annat :) Hoppas ni får en trevlig läsning här på bloggen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela