fairydustfromlife.blogg.se

Vecka 20 :)

Publicerad 2014-09-20 18:20:30 i Dagbok, Graviditeten,

Idag går vi in i vecka 20 här hemma. Känns bra!
 
Illamående som fan för tillfället, det kommer & går av & till. Mindre kul! Trodde det skulle gå över & försvinna men icke för mig, tyvärr. Önska jag hade det lite lättare men så är inte fallet.
 
De senaste två veckorna känns det som magen sprungit iväg i omfång! Fått en liten kula, & omgivningen börjar märka av att jag är gravid. Det är kul :)
 
Nu känner jag rediga buffar i magen, varje dag. Mest aktiv brukar knytet vara under kvällarna, men lite under dagarna med till & från. Marcus känner också lättare av rörelserna nu. Så himla mysigt!
 
Ja, vad mer kan jag säga om graviditeten just nu? Det rullar på...
 
Vikten står nu på 62,6 kg!
 
 
Ursäkta min asfula min, men jag var lite nyvaken! x)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sezzie

Hejsan! Stephanie heter jag & är 22 år & precis nygift. Gravid med vårt första barn nu efter sex års förhållande. Bor i Norrköping tillsammans med min man Marcus & vår chihuahua Chloé & våra katter Lynx, Onyx & Akilles. Jag är en träningsglad tjej som framför allt älskar att zumba! Sedan snart två år tillbaka äter jag dessutom LCHF. Dock är det lite svårt med både kost & träning nu när jag är gravid. Här i bloggen får ni läsa om min vardag, graviditeten, bröllopet, bebisförberedelser, inredning, djuren & mycket annat :) Hoppas ni får en trevlig läsning här på bloggen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela