fairydustfromlife.blogg.se

Tillbaka i barnvagnsdrömmen...

Publicerad 2014-09-28 18:43:37 i Bebis, Dagbok,

Ja, nu har jag kikat igen. Vi skulle ju beställt "Turran Silver Eco" i helgen men så blev det inte. Jag vill verkligen ha Emmaljunga Mondial duo eller liknande, White leatherette i färg. Hittade två på blocket i närheten men båda var sålda tyvärr... så nu blir det att hålla utkik efter sådan, annars beställer vi den andra lite senare... x)
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Jessica

Publicerad 2014-09-28 21:32:49

En kompis har en sådan vit emmaljunga, dom har haft den i över två år nu och den är fortfarande lika fin. Dom är super nöjda med den!

Svar: Åh så härligt! Jag vill absolut ha en sån, är så kär i den :) Ser så elegant & klassisk ut :)
Sezzie

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sezzie

Hejsan! Stephanie heter jag & är 22 år & precis nygift. Gravid med vårt första barn nu efter sex års förhållande. Bor i Norrköping tillsammans med min man Marcus & vår chihuahua Chloé & våra katter Lynx, Onyx & Akilles. Jag är en träningsglad tjej som framför allt älskar att zumba! Sedan snart två år tillbaka äter jag dessutom LCHF. Dock är det lite svårt med både kost & träning nu när jag är gravid. Här i bloggen får ni läsa om min vardag, graviditeten, bröllopet, bebisförberedelser, inredning, djuren & mycket annat :) Hoppas ni får en trevlig läsning här på bloggen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela