fairydustfromlife.blogg.se

Tidiga födelsedagspresenter <3

Publicerad 2014-09-09 15:23:23 i Dagbok, Shopping, Skönhet,

Hej!
Nu är det inte långt kvar till jag fyller år. På söndag. Men jag fick tidiga födelsedagspresenter av min man som jag så gärna ville ha. Var inne på Kicks & fick hjälp att hitta en bra lila palett till ögonen som ska framhäva mina gröna ögon. Älskar nya paletten! Perfekt pigment & lätt att jobba med. Köpte även en svart skugga med så jag kan göra sotningar med. Fick då med lite produkter eftersom jag köpte för en viss summa (från Lancome) så en liten bonus; necessär med mascara, läppglans, parfym & sminkborttagningsmedel. Måste säga att jag ÄLSKAR produkterna från Lancome! Dyrt- ja, men jag betalar hellre mer & får grejer av bra kvalitét som håller & ger perfekt resultat! Så trött på halvbra produkter som jag inte riktigt blir nöjd med- nej jag har blivit kräsen! Ja det kostar ju att gå & köpa nytt hela tiden med då man inte är nöjd- ellerhur? Bättre att betala en större summa & sedan vara nöjd!
 
Här följer bilder på produkterna samt mig med min lila sminkning då jag använder produkterna i fråga;
 
 
Nöjd som fan! Vill testa en Foundation från Lancome med! Men en annan gång ;)
 
Fick även hem nagellack från OPI. Hoppas de är så bra som det sägs, att färgen håller. Hatar att måla naglar när det ändå inte håller! Man lägger ner timmar & så torkar det inte, blir fula märken eller flagnar på typ 2 dagar! Isadoras har fungerat OK men fy för depend! & H&M fungerar inte - inte på mig i alla fall, ren skit! Kladdar & flagnar, så jäkla tråkigt. Så nu hoppas jag detta var värt, men fick ju ett bra pris. 69kr/st istället för 155kr/st som de kostar på stan.
 

Har testat måla naglarna nu, ett lager. Färgen torka snabbt (Amazing!!) & det täckte bra. Men tyvärr ser mina naglar så tråkiga ut nu då de tog mycket skada av att fixas till bröllopet...har precis tagit bort gelén på naglarna & de har filat ner naglarna så man ser reporna i nageln plus att de är lövtunna så var tvungen att klippa av dem :(
Hoppas de växer ut snart. Blir att stärka upp dem med min nagelförstärkning nu igen. Men åter till lacket, jag gillar färgen & starten verkar ju bra. Nu upp till bevis med hållbarheten! Får se hur länge det håller innan det börjar flaga!
 
Färgen jag har på naglarna är: Bogotá Blackberry
 
Tack för mina fina presenter älskling <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sezzie

Hejsan! Stephanie heter jag & är 22 år & precis nygift. Gravid med vårt första barn nu efter sex års förhållande. Bor i Norrköping tillsammans med min man Marcus & vår chihuahua Chloé & våra katter Lynx, Onyx & Akilles. Jag är en träningsglad tjej som framför allt älskar att zumba! Sedan snart två år tillbaka äter jag dessutom LCHF. Dock är det lite svårt med både kost & träning nu när jag är gravid. Här i bloggen får ni läsa om min vardag, graviditeten, bröllopet, bebisförberedelser, inredning, djuren & mycket annat :) Hoppas ni får en trevlig läsning här på bloggen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela