fairydustfromlife.blogg.se

Oväntat besök?

Publicerad 2014-09-04 15:05:00 i Dagbok,

Hej svejs

Kom hem ifrån att skriva på papper om parkeringsplatsen nyss. Marcus är ju för söt- han åkte hem tidigt för jag inte mådde bra (jäkla graviditet!) & jobbar över imorgon istället. Efter papperna var påskrivna blev det att luncha/äta frukost på paus innan det var dags att åka hem. Väl hemma- vad händer då?! Vi kan inte ställa oss på vår parkering för någon annan står där?! Jävla idiot! Fick ringa & klaga men nu ska en lapplisa komma & lappa bilen som står på vår plats! Moahahaha!

Ja sen då?! Då tappar jag mobilen i backen så den får ett märke?! Vad fan! Jävla fittiga pissdag!

Kommer in i lägenheten & öppnar till vardagsrummet & känner en lustig men bekant doft. Det luktar gammelfarmor?! Tankarna fördes till besöken hos henne när hon levde. Gröten med russin som stod på spisen, skorpor, bröd & bullar. & såklart Bregott som alltid stod framme på köksbordet. Ja, det luktade som det gjorde i köket. Konstigt. Ropar på Marcus frågar om han känner något varpå han svarar att ja det luktar pensionärmat här inne, så han kände med! Fast han har aldrig träffat henne. Paff som jag blev över känslan att hon var här i vårt vardagsrum så tog jag fram både pendel & tarot för att se om jag fick fram något & visst kan jag svära på att hon var hon här. Konstigt nog, det skulle jag aldrig tro?! Budskapet jag fick håller jag dock för mig själv, men en mycket märklig upplevelse & verkligen ett möte jag aldrig trott, aldrig! Förstår inte riktigt...?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sezzie

Hejsan! Stephanie heter jag & är 22 år & precis nygift. Gravid med vårt första barn nu efter sex års förhållande. Bor i Norrköping tillsammans med min man Marcus & vår chihuahua Chloé & våra katter Lynx, Onyx & Akilles. Jag är en träningsglad tjej som framför allt älskar att zumba! Sedan snart två år tillbaka äter jag dessutom LCHF. Dock är det lite svårt med både kost & träning nu när jag är gravid. Här i bloggen får ni läsa om min vardag, graviditeten, bröllopet, bebisförberedelser, inredning, djuren & mycket annat :) Hoppas ni får en trevlig läsning här på bloggen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela