fairydustfromlife.blogg.se

När inget blir som planerat...!

Publicerad 2014-09-07 18:31:08 i Dagbok, Heminredning, Shopping,

Gaah ibland så blir jag alldeles galen! Igår skulle vi åka till Ikea för att beställa hela sovrumssetet vi ville ha med hemkörning & samtidigt köpa hem den stora byrån direkt då vi verkligen behöver en byrå typ NU. Men vad händer?! Nae, byrån är slut & Marcus har helt glömt att föra över pengar för att kunna beställa hem hela paketet...suck! Efter mycket om & men kunde vi betala en del med presentkortet vi fick i bröllopsgåva från Marcus släktingar & ta resten på faktura. Skönt! MEN då till nästa problem...leveranserna är fullbokade fram till 2:e oktober...så vi får snällt vänta tills dess innan vi ens år hem sakerna. Kul?! Hursomhelst, därefter tänkte vi att ja men nu tar vi en sväng på Ikanohuset då & roar oss- men nej det hade ju stängt! Ja gårdagen var ju rolig... Så blir det när det inte blir som det var sagt från början!
 
Idag skulle vi beställa en matgrupp & ett soffbord från Trademax tänkte vi, men läser lite recensioner innan vi klickar beställ. Ja men de hade bara fått skit-kritik! Dålig service, dålig kvalitét & förseningar med leverans. Kul...! Så då tänkte vi att vi åker till Chili istället & kollar på en matgrupp vi gilla där då, & ett soffbord vi fastnat för. Men matgruppen var inte i lager & soffbordet var tom. slut hos centrallagret vilket innebär att det tar MINST 5 veckor till det finns....kul?! Vad fan! Men det blir att ringa & beställa matgruppen imorgon medan den är på kampanj i alla fall.
 
Här är bilder på våra sovrumsmöbler vi beställde:
 
Beställde även en babysäng:
 
Funderar på att beställa denna byrå med till alla babykläder, får se om vi lägger till det på ikea-beställningen;
 
Denna matgruppen ska beställas imorgon:
Tillsist...soffbordet som kommer dröja lite längre, hoppas på att det ändå går att beställa det nu med..:
Hoppas att lägenheten kommer se lite mer trivsam ut när vi fått hem lite & fått fixa iordning lite. Men man vill ju fixa NU inte om en månad...
Passade på att köpa en spegel med till hallen som vi pratat om länge:
 
Blir nog att köpa fler såna här speglar vartefter. Älskar dem. Denna ska vara liggandes i hallen, kanske lägger upp bild när det är fixat. Vill ha en ståendes med & kanske en liggandes till över långa byrån i sovrummet sen. Vi får se. Billig i alla fall, 300kr på Jysk :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sezzie

Hejsan! Stephanie heter jag & är 22 år & precis nygift. Gravid med vårt första barn nu efter sex års förhållande. Bor i Norrköping tillsammans med min man Marcus & vår chihuahua Chloé & våra katter Lynx, Onyx & Akilles. Jag är en träningsglad tjej som framför allt älskar att zumba! Sedan snart två år tillbaka äter jag dessutom LCHF. Dock är det lite svårt med både kost & träning nu när jag är gravid. Här i bloggen får ni läsa om min vardag, graviditeten, bröllopet, bebisförberedelser, inredning, djuren & mycket annat :) Hoppas ni får en trevlig läsning här på bloggen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela