fairydustfromlife.blogg.se

Inspo till en flicka :)

Publicerad 2014-09-22 10:37:20 i Bebis, Dagbok,

God morgon alla läsare!
 
Nu har jag under några dagar kollat babykläder med Marcus, sparat bilder på en del av det jag gillar & nu har jag suttit & fixat inspirationscollage. Collage med kläder jag / vi tycker om & har kikat på. Jag börjar med tjejkläderna. Det mesta vi fastnat ör går i mjuka färger. Vitt, begie & gammelrosa/babyrosa är väl de färger vi båda fastnat för. Jag gillar mycket som är romantiskt/lantligt inspirerat, Marcus är lite petigare & gillar en del av det av det, men långt ifrån allt. Jag kan tycka viss lila är fin, men Marcus tycker för det mesta inte om lila alls. Det blir ofta för mörkt. En "flanell"- blus i rött fastnade vi båda för men har tyvärr inte bild på den. Hur som så kan jag säga att Marcus är väldigt kinkig med tjejkläder har jag märkt, inte så mycket som går hem.
 
Vi är dock väldigt överens om att vi INTE gillar knalliga färger (som grönt, rött blått & gult), tråkiga tryck som känns mindre "fint", vi gillar heller för det mesta inte randigt & prickigt a lá Polarn&Pyret.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sezzie

Hejsan! Stephanie heter jag & är 22 år & precis nygift. Gravid med vårt första barn nu efter sex års förhållande. Bor i Norrköping tillsammans med min man Marcus & vår chihuahua Chloé & våra katter Lynx, Onyx & Akilles. Jag är en träningsglad tjej som framför allt älskar att zumba! Sedan snart två år tillbaka äter jag dessutom LCHF. Dock är det lite svårt med både kost & träning nu när jag är gravid. Här i bloggen får ni läsa om min vardag, graviditeten, bröllopet, bebisförberedelser, inredning, djuren & mycket annat :) Hoppas ni får en trevlig läsning här på bloggen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela