fairydustfromlife.blogg.se

Förfirande

Publicerad 2014-09-13 21:22:50 i Dagbok, Graviditeten,

God kväll mina läsare!
 
Idag har jag testat mina nya mammakläder, & de var så sköna! Inget som spände åt eller trycker mot magen :) & magen syns på ett helt annat sätt än i mina vanliga kläder. Undrar om jag bara ser tjock ut eller om omgivningen tänker att jag nog är gravid? Kände mig vacker idag i alla fall :)
 
Åkte ner till Davidssons & Myriam för att äta middag & "fira" min födelsedag lite. Fick ju "middag för två" i bröllopsgåva av Myriam när vi hade bröllopsmiddagen där, så vi passade på att utnyttja den idag. Som att det inte vore nog så bjöd hon på dryck, kaffe, thé & dessert till oss! Hon är ju bara för gullig! Tack så mycket underbara du :)
 
Blev en favorit i repris, nämligen bröllopsmiddagen; tre * tre med potatisklyftor  <3 Underbart! Vi valde att dela på glassdessert, men jag tog mest grädden & frukten men smaka lite på glassen med ;)
 
Haft en underbar dag, var så mysigt & jag & Marcus har verkligen njutit av varandras sällskap. Tror vi vart kvar på Davidssons i tre (!!!) timmar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sezzie

Hejsan! Stephanie heter jag & är 22 år & precis nygift. Gravid med vårt första barn nu efter sex års förhållande. Bor i Norrköping tillsammans med min man Marcus & vår chihuahua Chloé & våra katter Lynx, Onyx & Akilles. Jag är en träningsglad tjej som framför allt älskar att zumba! Sedan snart två år tillbaka äter jag dessutom LCHF. Dock är det lite svårt med både kost & träning nu när jag är gravid. Här i bloggen får ni läsa om min vardag, graviditeten, bröllopet, bebisförberedelser, inredning, djuren & mycket annat :) Hoppas ni får en trevlig läsning här på bloggen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela