fairydustfromlife.blogg.se

En förvarning...

Publicerad 2014-09-03 19:17:10 i Graviditeten,

God kväll kära läsare.

Sitter nu hemma & väntar på att min man ska komma hem efter att ha vart ute & seglat med sin chef. Härligt va? Han verkar ha en underbar chef :)

Men nu var inte det vad jag skulle säga. Jag har läst rätt mycket om gravida varpå folk- både bekanta & okända människor kommer fram & tar på magen ur som helst. Jag vill bara påpeka att gör inte det med mig tack. Jag avskyr när folk tar mig på magen & bebis är faktiskt bara min & Marcus. Vill man känna så frågar man- respekt helt enkelt. Säger jag nej så får ni acceptera det tack. Som det är nu så vill jag inte att NÅGON utom Marcus tar mig på magen. Gravidmagen syns inte ännu & det får mig bara att känna att det är fånigt & obekvämt. Så är det. Det spelar ingen roll vem det är faktiskt- vän, familj, bekant, främling... INGEN har rätt att ta mig på magen som man själv behagar utan att jag bjudit in till det eller att man frågat & jag sagt att det är ok. Jag är inte bekväm med det & risken är att jag snäser. Det skulle jag lätt göra om främlingar kom fram & petade- jag menar att bara för man är gravid så är ju inte magen en allmän egendom?! Det är min kropp & dessutom mer intimt tycker jag då det är våran lilla krabat, vår skatt. Nej jag har läst så mycket skräckexempel så man bara tycker det är sjukt! Usch!

Ville bara dela med mig av mina känslor kring detta nu innan fler kommer fram & petar utan att ta hänsyn till hur jag känner, tack :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sezzie

Hejsan! Stephanie heter jag & är 22 år & precis nygift. Gravid med vårt första barn nu efter sex års förhållande. Bor i Norrköping tillsammans med min man Marcus & vår chihuahua Chloé & våra katter Lynx, Onyx & Akilles. Jag är en träningsglad tjej som framför allt älskar att zumba! Sedan snart två år tillbaka äter jag dessutom LCHF. Dock är det lite svårt med både kost & träning nu när jag är gravid. Här i bloggen får ni läsa om min vardag, graviditeten, bröllopet, bebisförberedelser, inredning, djuren & mycket annat :) Hoppas ni får en trevlig läsning här på bloggen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela