fairydustfromlife.blogg.se

En fullbokad morgon

Publicerad 2014-10-01 11:57:13 i Dagbok,

Hej alla bloggläsare!

Idag har jag vart på AF med Madde. Usch för AF, inte alls kul... Någon ny jobbmötesgrej & jag dör om de ska tvinga ut mig på praktik igen! Det leder sällan till något & jag tycker jag haft tillräckligt...!

Därefter en fika på Lindahls innan jag följde med Madde till optikern. Nu är jag på g hem för att hämta upp Chloé för att sedan åka till Elin & ta en promenad tillsammans :) Efter det väntar besök hos barnmorskan. Spännande :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sezzie

Hejsan! Stephanie heter jag & är 22 år & precis nygift. Gravid med vårt första barn nu efter sex års förhållande. Bor i Norrköping tillsammans med min man Marcus & vår chihuahua Chloé & våra katter Lynx, Onyx & Akilles. Jag är en träningsglad tjej som framför allt älskar att zumba! Sedan snart två år tillbaka äter jag dessutom LCHF. Dock är det lite svårt med både kost & träning nu när jag är gravid. Här i bloggen får ni läsa om min vardag, graviditeten, bröllopet, bebisförberedelser, inredning, djuren & mycket annat :) Hoppas ni får en trevlig läsning här på bloggen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela