fairydustfromlife.blogg.se

Bulan har dansat :)

Publicerad 2014-10-14 22:03:33 i Dagbok, Graviditeten, Träning,

Tja kära läsare!
 
Idag har jag vart på utbildningsmässa en sväng. Ganska ointressant då jag inte kan plugga ännu & jag redan vet vad kag vill plugga efter mammaledigheten. Men men.
 
Träffat Mimmi en snabb på fika idag, men vi ska ses imorgon igen ;) så länge sedan ju! Hon lyckades få turen att känna en liten buff från Ellie med! Oftast är det svårt att låta någon känna på dagarna då Ellie brukar sova när jag är ute & far. Hon är mest vaken & aktiv när jag ligger & vilar. Men snart kanske fler kan få känna om de är snälla ;)
 
Har vart & dansat idag med på gymmet- kul! Så himla roligt även om det börjar bli tufft. Lättare med promenader & crosstrainer nu egentligen, men dansen gör att själen mår bra. Kul att höra att personalen på gymmet är imponerad & tycker jag är duktig även om jag själv anser att jag inte alls är så aktiv som jag vill :)
 
Nu har jag duschat & käkat taco. Ligger i soffan med en kopp thé & fruktansvärd foglossningsvärk. Ja det är priset man får betala efter ett danspass, tyvärr! Men, men det är nog lite bättre imorgon :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sezzie

Hejsan! Stephanie heter jag & är 22 år & precis nygift. Gravid med vårt första barn nu efter sex års förhållande. Bor i Norrköping tillsammans med min man Marcus & vår chihuahua Chloé & våra katter Lynx, Onyx & Akilles. Jag är en träningsglad tjej som framför allt älskar att zumba! Sedan snart två år tillbaka äter jag dessutom LCHF. Dock är det lite svårt med både kost & träning nu när jag är gravid. Här i bloggen får ni läsa om min vardag, graviditeten, bröllopet, bebisförberedelser, inredning, djuren & mycket annat :) Hoppas ni får en trevlig läsning här på bloggen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela