fairydustfromlife.blogg.se

Resfeber

Publicerad 2014-08-22 08:36:14 i Bröllopet, Dagbok,

Nu ni kära vänner är det riktigt nära!
 
Imorgon åker vi på vår bröllopsresa! Turkiet- här kommer vi!
 
En del av mig är så himla nervös. Men jag har ju min fina man med. Men ändå, det är ju vår första resa tillsammans & Marcus har aldrig vart utomlands. Jag var det när jag var 12- så ja det är ju lite pirrigt! Tänk om jag glömt något? 
 
Å andra sidan känner jag mig rätt lugn. Precis som innan bröllopet, då var jag med lugn. Tills det var dags. Kanske för att "det löser sig" eller så. Ja vi får väl se vad jag känner imorgon...shit! DET ÄR IMORGON! ;D
 

Hämtade förresten ut min berlock från Thomas Sabo igår- den jag fick välja som extra morgongåva från min fina man. Denna symboliserar bröllopet <3 Varje berlock har sin betydelse!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sezzie

Hejsan! Stephanie heter jag & är 22 år & precis nygift. Gravid med vårt första barn nu efter sex års förhållande. Bor i Norrköping tillsammans med min man Marcus & vår chihuahua Chloé & våra katter Lynx, Onyx & Akilles. Jag är en träningsglad tjej som framför allt älskar att zumba! Sedan snart två år tillbaka äter jag dessutom LCHF. Dock är det lite svårt med både kost & träning nu när jag är gravid. Här i bloggen får ni läsa om min vardag, graviditeten, bröllopet, bebisförberedelser, inredning, djuren & mycket annat :) Hoppas ni får en trevlig läsning här på bloggen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela